A termék sikeresen kosárba téve
Rólunk

Bubu tea bolt Budapesten!

"Bu" mint Budapest, és "bu" mint buborékos tea... Magyarországon is szeretnénk bevezetni Ázsia legfinomabb italát, a buborékos teát!

A tea készítéséhez a legjobb minőségű új eszközöket és alapanyagokat használjuk, hogy olyan ital kapjunk, amelynek elkészítését szórakoztató nézni, és élvezet inni.

Gyere el hozzánk első üzletünkbe a Petőfi Sándor utca 6. szám alá, nézd meg, hogyan készítjük a buborékos teát és kóstold meg ezt a tökéletes italt!

Reméljük, hogy hamarosan találkozunk!

A buborékos tea Tajvanból származik. A '80-as évek elején Tajvan az "éjszakai piacáról" volt ismert. Ezen a finomságokról híres helyen egy leleményes ember kitalálta, hogy a népszerű tört jég és a tea kombinálásával finom hűsítő italt készít a forró nyári éjszakákra.

Hogy több vevőt vonzzon, a teázó a hűs teát gyümölcs sziruppal keverte. Ez az elképzelés olyan sikeresnek bizonyult, hogy rövid időn belül az ital egész Tajvanban elterjedt. Az italt jól össze kell rázni ahhoz, hogy a megfelelő ízt kapjuk. A folyamat során apró buborékok képződnek az ital tetején. Ezért az ital eredetileg "buborékos tea", azaz "bubble tea" néven terjedt el. Ahogy bővült a piac, az élelmes vállalkozók a tápióka hozzáadásával egy következő szintre emelték az újfajta italt. Érdekes módon a tápióka úgy nézett ki, mint nagyobb buborékok az ital alján. Így még találóbbá vált a "buborékos tea" elnevezés.

Miután szerepelt egy japán TV show-ban, a "buborékos tea" gyorsan terjedt Ázsia-szerte, majd a világ többi részén. A helyi kereslet kielégítése érdekében a buborékos teázók az ital sokféle variációját találták ki a különböző országokban.