rólunk

A nyolcvanas években robbant az ázsiai piacon, 2012-ben pedig megérkezett Magyarországra is a bubble tea. Úttörők vagyunk a hazai buborékos tea piacon, a cél, hogy Nálunk is megismerjék ezt a különleges, frissítő italt. 
Bu” –mint Budapest, ahol két üzletünkben várunk Benneteket, “Bu” – mint buborékos, a tea jelzője.
Ázsia misztikumát nehéz megfogni, de tajvani alapanyagainkkal, és folyamatosan bővülő kínálatunkkal igyekszünk kis hazánkba is elhozni a hamisíthatatlan buborékos teázás minden örömét.
Tajvan híres “ Éjszakai piacán” még ma is vita tárgyát képezi, hogy tulajdonképpen ki is találta fel a teát, az első változatban az italt jól össze kellett rázni, hogy megfelelő ízt kapjanak. A folyamat során buborékok képződtek az ital tetején, ezért terjedt el “buborékos tea” azaz “bubble tea” néven. Az alkotók, hogy változatosabbá, és érdekesebbé tegyék italukat, gyümölcsszirupot adtak még a teához. Majd a mai napig Ázsia kedvenc változata született meg, mely a tea, tej és a titkos hozzávaló; a tápióka keverékével jött létre. Miután osztatlan sikert aratott egy japán TV show-ban, a bubble tea elindult ázsiai hódító útjára, mára pedig az egész világon ismertté vált. Gyere, kóstold meg nálunk ezt az ízletes, színes csodát, amit nem csak megízlelni élvezet, de a készítési folyamat is szemet gyönyörködtető!
Várunk budapesti, és immár Kiskunfélegyházi üzleteinkben!
BUBU BUBBLE TEA © 2012-2018      ///     Főoldal     ///     RÓLUNK     ///     ÜzleteK     ///     WEBSHOP     ///     Franchise     ///     Menü     ///     Kapcsolat